26.1 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

Deputatul Daniel Suciu: Onorat să fiu gazda ambasadorilor, academicienilor, studenților și petroliștilor români

În 1440 erau menționate primele gropi cu păcură pe meleagurile noastre. În 1857 prima producție de țiței și prima rafinărie la nivel mondial erau certificate în România – a transmis deputatul Daniel Suciu.

Deputatul Daniel Suciu a participat recent la o întâlnire cu academicienii și studenții petroliști români. Acesta s-a declarat „onorat să fiu gazda ambasadorilor, academicienilor, studenților și petroliștilor români care au marcat printr-un eveniment special istoria acestei industrii. Timp de decenii aceasta a fost printre cele mai performante la nivel mondial.

Cu această ocazie, am devenit și „acționar” la una dintre cele mai importante societăți românești din perioada interbelică, „Astra Română”, o amintire ce o voi prețui mereu. Felicitări Comisiei pentru Știință și Tehnologie pentru organizarea acestui eveniment”, a mai transmis deputatul Daniel Suciu.

Totodată, deputatul Daniel Suciu a participat recent la o întâlnire cu reprezentanți ai corpului diplomatic, ai mediului academic și ai organizațiilor care militează pentru drepturile femeilor din România.

Șansele egale între femei și bărbați sunt dovada unui stat modern!”, a transmis deputatul Daniel Suciu. Deputatul a subliniat că s-a discutat despre importanța asigurării egalității de șanse între femei și bărbați. S-a discutat, de asemenea, cum pot fi femeile implicate mai mult în luarea deciziilor, dar și ce este de făcut pentru prevenirea și combaterea violenței domestice.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: