-0.7 C
Bistrița
duminică, noiembrie 27, 2022

Deputatul Daniel Suciu: Onorat să fiu gazda ambasadorilor, academicienilor, studenților și petroliștilor români

În 1440 erau menționate primele gropi cu păcură pe meleagurile noastre. În 1857 prima producție de țiței și prima rafinărie la nivel mondial erau certificate în România – a transmis deputatul Daniel Suciu.

Deputatul Daniel Suciu a participat recent la o întâlnire cu academicienii și studenții petroliști români. Acesta s-a declarat „onorat să fiu gazda ambasadorilor, academicienilor, studenților și petroliștilor români care au marcat printr-un eveniment special istoria acestei industrii. Timp de decenii aceasta a fost printre cele mai performante la nivel mondial.

Cu această ocazie, am devenit și „acționar” la una dintre cele mai importante societăți românești din perioada interbelică, „Astra Română”, o amintire ce o voi prețui mereu. Felicitări Comisiei pentru Știință și Tehnologie pentru organizarea acestui eveniment”, a mai transmis deputatul Daniel Suciu.

Totodată, deputatul Daniel Suciu a participat recent la o întâlnire cu reprezentanți ai corpului diplomatic, ai mediului academic și ai organizațiilor care militează pentru drepturile femeilor din România.

Șansele egale între femei și bărbați sunt dovada unui stat modern!”, a transmis deputatul Daniel Suciu. Deputatul a subliniat că s-a discutat despre importanța asigurării egalității de șanse între femei și bărbați. S-a discutat, de asemenea, cum pot fi femeile implicate mai mult în luarea deciziilor, dar și ce este de făcut pentru prevenirea și combaterea violenței domestice.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...

S-a deschis SOF GSM, magazin de accesorii pentru telefoane, pe strada Andrei Mureșanu din Bistrița

Un nou magazin de accesorii pentru telefoane s-a deschis în Bistrița, pe strada Andrei Mureșanu, chiar...