32.4 C
Bistrița
joi, iulie 29, 2021

Deputatul Lorant Sas (USR-Plus): Avem șanse mari să avem un subprefect în Bistrița-Năsăud

Prezent aseară la Bistrițeanul Live, deputatul USR-Plus Lorant Sas a precizat că încă nu s-a decis dacă partidul din care face parte va primi funcția de prefect sau subprefect în Bistrița-Năsăud, însă sunt șanse mari ca formațiunea politică să prindă postul de subprefect.

USR Plus este în plină negociere cu privire la posturile de prefect și respectiv subprefect pe care le va primi în țară. Prima rundă de negocieri a avut loc ieri, urmând ca următoarea să aibă loc miercuri.

Potrivit deputatului USR-Plus Lorant Sas, prezent aseară la Bistrițeanul Live, partidul din care face parte va primi 14 locuri de prefect și 28 de subprefect. Deocamdată  nu se știe dacă USR –Plus va prinde poziția de prefect sau subprefect în Bistrița-Năsăud.

„Nu pot să vă spun concret nimic în ceea ce privește partidul în a cărui portofoliu va fi Prefectura Bistrița. Probabil poimâine (n.r. miercuri) vom avea un rezultat. Nu știm Bistrița-Năsăud va fi alocat PNL sau USR-Plus sau UDMR. Probabil, având un număr atât de mare de subprefecți, avem șanse mari să avem un subprefect”, a declarat Lorant Sas.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Filexpo – Noul Centru comercial cu capital 100% Bistrițean. Va face diferența!

Deschidere va avea loc joi,  29 iulie h 11. Managerul  de comunicare al Filexpo, declară : “Inițial...

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...