2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Deputatul Robert Sighiartău: Drumul express Cluj-Bistrița-Suceava este viața sau moartea județului. Este ruta cu cel mai mare trafic din areal

Potrivit deputatului PNL Robert Sighiartău, de realizarea drumului express Cluj-Bistrița-Suceava depinde dezvoltarea economică a județului, aceasta fiind ruta cu cel mai mare trafic din zonă.

Prezent la Bistrițeanul Live, deputatul PNL Robert Sighiartău spune că de realizarea drumului express Cluj-Bistrița-Suceava depinde dezvoltarea economică a județului.

„Drumul expres Cluj-Bistrița-Suceava este viața sau moartea județului din punct de vedere economic, inclusiv pentru zona turismului, pentru că știți că există două branduri importante, Bucovina si Maramureș. Unul dintre drumurile cu cel mai mare trafic din arealul acesta este Bistrița-Dej-Cluj. Acesta este obligatoriu de făcut”, a precizat deputatul la Bistrițeanul Live.

Potrivit acestuia, dacă acest drum nu se realizează și nu putem ajunge mai repede de la Cluj sau Suceava la Bistrița, județul se depopulează, rămâne izolat, iar veniturile pe cap de locuitor vor continua să scadă.

„Toate aceste lucruri afectează și agenții economici și industria noastră”, este de părere Robert Sighiartău.

Emisiunea la care a fost prezent deputatul Robert Sighiartău o puteți urmări mai jos:

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Propaganda electorala, nu contează ca e PSD, PNL sau PMP, este inerția faptului ca suntem guvernați de un STAT roman, împotriva romanilor, legile sunt aplicate pentru a frana și nu pentru a accelera dezvoltarea, legile sunt pentru a câștiga unii și a „pierde” ceilalți adică comunitatea, stimate domn dacă acest drum se va realiza o sa fiți batran … asa merg treburile în România cu un decalaj de 50 de ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.