2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

FOTO: O bebelușă grăbită nu a mai avut răbdare ca mămica ei să ajungă la spital să o nască și a venit pe lume în ambulanță

Grăbită nevoie mare, o fetiță nu a mai avut răbdare ca mămica ei să ajungă la spital, și a venit pe lume în ambulanța Serviciului de Ambulanță Județean. Este pentru a doua oară săptămâna aceasta când bebeluși grăbiți vin pe lume în ambulanță.

Misiune grea în această dimineață pentru echipajul al Serviciului de Ambulanță Județean de la Teaca, care intervenea în localitatea Visuia, la o tânără mămică.

„În timp ce transportau o tânără însărcinată din localitatea Visuia către Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița, natura nu a mai avut răbdare și nou-născutul a venit pe lume în ambulanță, cu ajutorul colegilor”, precizează reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

Tânăra mămică a adus pe lume o fetiță sănătoasă, de peste 3 kg. Aceasta mai are acasă 4 copii.

Este pentru a doua oară săptămâna aceasta când bebeluși vin pe lume în ambulanță. La începutul săptămânii, doi gemeni au venit pe lume cu ajutorul echipajelor SAJ și SMURD. Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi mai jos:

SPECIAL! O tânără de 24 de ani a adus pe lume gemeni în ambulanță. Mai are acasă 5 copii

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.