1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite, unice și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc. Dar le puteți lua și la pachet sau puteți face comandă.

Cui nu-i plac surprizele dulci de la Gelateria Aniela? Ei bine, toamna vine cu noutăți în meniu! E vorba despre deserturi cu mai puțin zahăr, pe care le găsiți acum în locația de pe Barbu Ștefănescu Delavrancea.

În noua vitrină vă fac cu ochiul deserturi în culorile toamnei, la care Aniela Vălean, responsabila cu gustul bun, a lucrat în ultimele luni. Sunt deserturi aparte, realizate după o rețetă proprie, în care, din nou, s-au căutat mixuri inedite din ingrediente iubite, pentru deserturi cu adevărat speciale, cum Aniela ne-a obișnuit până acum.

Așadar, acum, la cafea puteți opta, să savurați un muffins cu afine.

Iar dacă aveți poftă de ceva dulce, dar nu foarte dulce, puteți alege noile tarte din meniul Gelateriei Aniela. Chiar dacă sunt cu vanilie, au deasupra zmeură: O combinație delicioasă pe care o puteți savura în doi – cantitatea fiind gândită pentru a sătura două persoane.

Și musai, musai să încercați noul Brownie, bun de luat și acasă, tot așa, într-o porție generoasă, cât să sature două persoane care iubesc dulcele rafinat.

Iar dacă doriți să simțiți mai bine gustul tomnatic, puteți opta pentru tarta cu pere si migdale sau pentru cea cu migdale, fistic și afine.

Tartele au aproximativ 250 – 300 de grame și vă așteaptă în vitrină, proaspete, în fiecare zi.

Tot gustul autentic al toamnei, adus direct din livadă, îl puteți simți și în noile rulouri cu mere, presărate cu zahăr pudră. Au un blat fin, puțin zahăr și, garantat, nu ați mai gustat așa bunătate, cu fooooarte puțin zahăr.

Delicatesele de toamnă pot fi savurate în localul de pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, dar și acasă, la pachet. Puteți să faceți și comandă pentru livrări la domiciliu sau serviciu.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile care le ies din laborator, urmăriți pagina de Facebook Gelateria Aniela sau pagina de Instagram.

Pentru comenzi, inclusiv de torturi de înghețată, sau catering dulce pentru evenimente puteți suna la numărul de telefon 0744.601.167.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...