-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

S-a stins fostul primar al comunei Zagra, Dumitru Bușcoi. Acesta a condus comuna 12 ani

În această după-masă s-a stins din viață fostul primar al comunei Zagra, Dumitru Bușcoi. Acesta a condus comuna preț de 12 ani, locul fiindu-i luat la alegerile locale trecute, din 2020 chiar de către fiul său.

Dumitru Bușcoi, fostul primar al comunei Zagra, s-a stins în această după-masă. Acesta a fost primar al comunei preț de 12 ani, în perioada 2008-2020.

Locul i-a fost luat la ultimele alegeri locale, din 2020, chiar de către fiul său, Nicolae Bușcoi, care a candidat din partea Alianței pentru Zagra (format din PSD, ALDE și Pro România).

Fostul primar avea 71 de ani și era de profesie economist. Acesta va fi condus pe ultimul drum luni, 2 octombrie.

,,Vestea trecerii la cele veșnice a colegului nostru, Dumitru Bușcoiu, fostul primar al comunei Zagra, ne-a întristat profund pe toți cei care l-am cunoscut și apreciat pentru devotamentul și implicarea de care dădea dovadă în tot ceea ce făcea.
Vei rămâne mereu în amintirea noastră ca un om dedicat binelui, semenilor și familiei.
Dumnezeu să te odihnească în pace prieten drag, iar familiei sincere condoleanțe și multă putere pentru a trece peste această grea încercare!” , a transmis Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...