5.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Diana Morar, deputat PNL BN, mesaj de Ziua conștientizării autismului: „O provocare, o luptă permanentă…”

Deputatul PNL BN Diana Morar a transmis un mesaj de Ziua Conștientizării Autismului: „Sunt mama unui astfel de copil. Alături de toți părinții altfel și copiii altfel, inimile noastre bat în fiecare zi din an în albastru…”

De Ziua internațională a conștientizării autismului, deputatul PNL Diana Morar a transmis un mesaj de încurajare: „De Ziua Conștientizării Autismului ne colorăm în albastru încercând sa fim alături de cei care trăiesc altfel, diferit.

Sunt mama unui astfel de copil. Alături de toți părinții altfel și copiii altfel, inimile noastre bat în fiecare zi din an în albastru.

Pentru majoritatea este foarte greu să fie altfel în fiecare zi în societatea noastră.

Este o provocare, o luptă permanentă, o serie neîntreruptă de obstacole de depășit. În cele mai multe cazuri, resursele sunt infime, iar ajutorul vine tot de la cei încercați, care cunosc din experiența proprie cum stau lucrurile în realitate.

Societatea cunoaște prea puțin. Statul oferă puțin, spre deloc.

O mână de oameni inimoși fac însă minuni. Fiindcă pentru un părinte cu inima albastră, un lucru obișnuit ce îl învață copilul său este o minune. Iar atunci când pui capul pe pernă istovit de griji, acel lucru banal învățat, îți dă speranță pentru viitor.

Pentru că misiunea de viață a părinților cu inima albastră este cea de a ocroti îngerii ce li s-au dat în grijă de acolo de Sus.

Dragii mei, este ziua conștientizării noastre în dreptul lor.

Haideți să cunoaștem că acești copii sunt cele mai inocente și mai pure persoane care ne este dat sa le întâlnim in viață.

Iar când devin Adulți, autismul nu trece, ei rămân la fel. Să avem grija de cei de lângă noi!”, a transmis deputatul Diana Morar.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.