25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Diana Timiș, șefa de promoție a Colegiului Național „Liviu Rebreanu” – singura medie de 10 de la Bacalaureat

Singura medie de 10 de la Bacalaureat a fost obținută la Colegiul Național „Liviu Rebreanu”. Cea care a obținut 10 pe linie este Diana Timiș, șefa de promoție a colegiului național, „de 10” în tot parcursul său școlar.

Un singur absolvent de liceu din Bistrița-Năsăud a reușit să obțină media maximă, adică 10 pe linie la examenele de Bacalaureat. Este vorba despre Diana Timiș, de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu”.

Diana Timiș a fost și șefă de promoție a Colegiului Național „Liviu Rebreanu”, dar și a Școlii Gimnaziale Lunca Ilvei. Diana a fost la profilul matematică-informatică.

Aceasta a participat și la olimpiadele de matematică și este membră în Consiliul de Administrație al CNLR.

Foto: Monica Halaszi

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.