18.2 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

REZULTATE Bacalaureat 2024: O singură medie de 10 în Bistrița-Năsăud, a unui elev de la Colegiul „Liviu Rebreanu”

Rezultatele inițiale ale examenului național de Bacalaureat 2024 au fost afișate cu câteva minute în urmă, de Ministerul Educației. În Bistrița-Năsăud s-a înreegistrat o singură medie de 10, a unui Colegiu „Liviu Rebreanu”. Ce medii au obținut cei 2056 de candidați din Bistrița-Năsăud:

S-au afișat rezultatele inițiale, înainte de contestații, la examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024. 

În topul celor mai bune medii obținute se află elevi de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu”. Un absolvent de aici a obținut 10 la Română, 10 la Matematică și 10 la Informatică. Este urmat de un absolvent de la  Colegiul Național „Andrei Mureșanu”, cu media 9,98, și un absolvent de la Liceul „Solomon Haliță” din Sângeorz, cu 9,96.

În topul primelor medii peste 9,85 se află și elevi de la Colegiul Național „George Coșbuc” din Năsăud și „Petru Rareș” din Beclean.

Rezultatele complete pot fi accesate AICI.

Candidații nemulțumiți de rezultate pot depune contestații, între orele 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice.

Candidații care contestă rezultatul inițial al evaluării trebuie să completeze, să semneze și să depună/transmită prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere.

Model contestație – AICI.

Între 17 – 27 iunie, absolvenții de liceu au susinut probele orale, care au evaluat competențele acestora la Limba și literatura română, TIC și o limbă străină.

Potrivit Inspectoratului Școlar Bistrița-Năsăud, din Bistița-Năsăud, la examenul de Bacalaureat s-au înscris 2056 de absolvenți. Dintre aceștia, 1864 sunt absolvenți de liceu din promoția 2023-2024.

Probele scrise ale examenului de Bacalaureat s-au susținut între 1 și 5 iulie.

Între 9 și 11 iulie se vor soluționa contestațiile, iar pe 12 iulie se vor afișa rezultatele finale.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.