12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Din această noapte, aveți grijă cum parcați mașinile pe două străzi din municipiu:

Două străzi din municipiu intră în reabilitare! Lucrările vor fi efectuate pe timp de noapte, așa că bistrițenii sunt rugați să nu parcheze mașinile în aceste zone! Sau dacă o fac, să nu încurce lucrările. AFLĂ care sunt străzile:

După ce strada Colibiței a fost închisă pentru un an de zile, vine rândul altor două străzi să fie reabilitate.

Diferența e că pe aceste două străzi, lucrările vor fi efectuate pe timp de noapte. Municipalitatea cere șoferilor să fie înțelegători și cooperanți. Mai mult, șoferii sunt rugați și să nu parcheze mașinile noaptea, în aceste zone, în așa fel încât să nu stingherească lucrările.

„Începând cu data de 3 iunie 2018, Direcția de Servicii Publice din cadrul Primăriei municipiului Bistrița începe lucrările de reparație a carosabilului în program de noapte – în intervalul orar 22:00 – 06:00. În săptămâna 4 – 9 iunie 2018 se vor executa lucrări de frezare și turnare mixtură asfaltică pe strada Gheorghe Șincai și Bulevardul Decebal. Posesorii de autoturisme sunt rugați să parcheze astfel încât aceste lucrări să se poată desfășura în cele mai bune condiții”, anunță reprezentanții Primăriei Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: