-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Din această noapte, aveți grijă cum parcați mașinile pe două străzi din municipiu:

Două străzi din municipiu intră în reabilitare! Lucrările vor fi efectuate pe timp de noapte, așa că bistrițenii sunt rugați să nu parcheze mașinile în aceste zone! Sau dacă o fac, să nu încurce lucrările. AFLĂ care sunt străzile:

După ce strada Colibiței a fost închisă pentru un an de zile, vine rândul altor două străzi să fie reabilitate.

Diferența e că pe aceste două străzi, lucrările vor fi efectuate pe timp de noapte. Municipalitatea cere șoferilor să fie înțelegători și cooperanți. Mai mult, șoferii sunt rugați și să nu parcheze mașinile noaptea, în aceste zone, în așa fel încât să nu stingherească lucrările.

„Începând cu data de 3 iunie 2018, Direcția de Servicii Publice din cadrul Primăriei municipiului Bistrița începe lucrările de reparație a carosabilului în program de noapte – în intervalul orar 22:00 – 06:00. În săptămâna 4 – 9 iunie 2018 se vor executa lucrări de frezare și turnare mixtură asfaltică pe strada Gheorghe Șincai și Bulevardul Decebal. Posesorii de autoturisme sunt rugați să parcheze astfel încât aceste lucrări să se poată desfășura în cele mai bune condiții”, anunță reprezentanții Primăriei Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.