4.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Din această noapte, aveți grijă cum parcați mașinile pe două străzi din municipiu:

Două străzi din municipiu intră în reabilitare! Lucrările vor fi efectuate pe timp de noapte, așa că bistrițenii sunt rugați să nu parcheze mașinile în aceste zone! Sau dacă o fac, să nu încurce lucrările. AFLĂ care sunt străzile:

După ce strada Colibiței a fost închisă pentru un an de zile, vine rândul altor două străzi să fie reabilitate.

Diferența e că pe aceste două străzi, lucrările vor fi efectuate pe timp de noapte. Municipalitatea cere șoferilor să fie înțelegători și cooperanți. Mai mult, șoferii sunt rugați și să nu parcheze mașinile noaptea, în aceste zone, în așa fel încât să nu stingherească lucrările.

„Începând cu data de 3 iunie 2018, Direcția de Servicii Publice din cadrul Primăriei municipiului Bistrița începe lucrările de reparație a carosabilului în program de noapte – în intervalul orar 22:00 – 06:00. În săptămâna 4 – 9 iunie 2018 se vor executa lucrări de frezare și turnare mixtură asfaltică pe strada Gheorghe Șincai și Bulevardul Decebal. Posesorii de autoturisme sunt rugați să parcheze astfel încât aceste lucrări să se poată desfășura în cele mai bune condiții”, anunță reprezentanții Primăriei Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!