15.9 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Lacul lebedelor mici – AZI, la Palatul Culturii!

Astăzi, 3 iunie, la Palatul Culturii, are loc primul spectacol pus în scenă de Școala de balet Ovidiu Danci: intitulat Lacul Lebedelor Mici, evenimentul se desfășoară  de la ora 17:00 (prima reprezentație) și de la ora 18:30 (a doua reprezentație). Iată cine sunt câștigătorii unor bilete gratuite la spectacol:

Invitați speciali sunt Andreea Jura și Dan Haja – prim balerini ai Operei Naționale din Cluj.

Pe scenă vor urca și Maya Ciobota – elevă a Liceului de coregrafie „Octavian Stroia” din Cluj, dar și talentatele sportive legitimate la Liceul cu Program Sportiv din Bistrița – Yasmina Butilă, Maya Burdea, Alexia Lup și Amalia Apoltan. Ele sunt îndrumate în activitatea artistică de profesorii Silvia Barițchi Gradea, Laura Boldor, Anamaria Cârdanși Ovidiu Danci.

La spectacol participă elevii școlii de balet din Bistrița și Prundu Bârgăului, iar coregraful Ovidiu Danci admite că s-a muncit pe brânci pentru acest prim spectacol: „Muncim pe brânci să iasă totul perfect, ca și în balet. Ne dorim o poveste de basm pe care să o transformăm în cea mai memorabilă amintire! Vă mulțumim pentru întregul sprijin, micile balerine vor fi sclipitoare duminică!”, avertizează Ovidiu Danci.

Bistrițeanul.ro a oferit, cu acest prilej, câteva bilete cadou la „Lacul lebedelor mici”, iar câștigătorii care ne-au convins că merită să participe la spectacolul de balet sunt: Lucia Toderel (2 bilete pentru ea și fetița ei de 3 ani și jumătate), Ana Sos (2 bilete pentru ea și fetița de 5 ani) și Ely Scumpik (2 bilete pentru ea și fetița ei de 3 ani).

Fericitele câștigătoare sunt așteptate astăzi, la Palatul Culturii, pentru a intra în posesia biletelor și pentru a participa la spectacolul de la ora 17:00.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: