6.4 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Lacul lebedelor mici – AZI, la Palatul Culturii!

Astăzi, 3 iunie, la Palatul Culturii, are loc primul spectacol pus în scenă de Școala de balet Ovidiu Danci: intitulat Lacul Lebedelor Mici, evenimentul se desfășoară  de la ora 17:00 (prima reprezentație) și de la ora 18:30 (a doua reprezentație). Iată cine sunt câștigătorii unor bilete gratuite la spectacol:

Invitați speciali sunt Andreea Jura și Dan Haja – prim balerini ai Operei Naționale din Cluj.

Pe scenă vor urca și Maya Ciobota – elevă a Liceului de coregrafie „Octavian Stroia” din Cluj, dar și talentatele sportive legitimate la Liceul cu Program Sportiv din Bistrița – Yasmina Butilă, Maya Burdea, Alexia Lup și Amalia Apoltan. Ele sunt îndrumate în activitatea artistică de profesorii Silvia Barițchi Gradea, Laura Boldor, Anamaria Cârdanși Ovidiu Danci.

La spectacol participă elevii școlii de balet din Bistrița și Prundu Bârgăului, iar coregraful Ovidiu Danci admite că s-a muncit pe brânci pentru acest prim spectacol: „Muncim pe brânci să iasă totul perfect, ca și în balet. Ne dorim o poveste de basm pe care să o transformăm în cea mai memorabilă amintire! Vă mulțumim pentru întregul sprijin, micile balerine vor fi sclipitoare duminică!”, avertizează Ovidiu Danci.

Bistrițeanul.ro a oferit, cu acest prilej, câteva bilete cadou la „Lacul lebedelor mici”, iar câștigătorii care ne-au convins că merită să participe la spectacolul de balet sunt: Lucia Toderel (2 bilete pentru ea și fetița ei de 3 ani și jumătate), Ana Sos (2 bilete pentru ea și fetița de 5 ani) și Ely Scumpik (2 bilete pentru ea și fetița ei de 3 ani).

Fericitele câștigătoare sunt așteptate astăzi, la Palatul Culturii, pentru a intra în posesia biletelor și pentru a participa la spectacolul de la ora 17:00.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: