21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Din luna august 2024, nu se mai distribuie saci verzi pentru deșeurile din sticlă

Din luna august 2024, nu se mai distribuie saci verzi pentru deșeurile din sticlă, anunță ADI Deșeuri BN. Cei care nu au intrat în posesia pubelelor verzi le pot ridica de la sediul Supercom.

ADI Deșeuri BN anunță că din luna august 2024 nu se mai distribuie saci verzi pentru deșeurile din sticlă, ca până acum.

Mergi la sediul operatorului de salubritate Supercom – str. Drumul Cetății, nr. 11 – și ridică-ți pubela verde pentru deșeurile reciclabile din sticlă!

Iar dacă până acum nu ai primit pubela galbenă, poți ridica și acest recipient de colectare pentru deșeurile din plastic / metal.

ATENȚIE! Din luna august 2024 nu vom mai distribui saci verzi pentru colectarea deșeurilor reciclabile din sticlă!”, transmite ADI Deșeuri BN.

Pubela verde și pubela galbenă se ridică în baza unui document de identitate și a semnării unui proces verbal de predare/primire.

Program: De luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 16:00.

Contribuie și tu la colectarea selectivă a deșeurilor reciclabile! Implică-te alături de noi în reciclarea deșeurilor și hai să facem Bistrița-Năsăud un județ mai curat!”, se mai precizează în comunicatul ADI Deșeuri BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: