21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Cireșe pe săturate, în câteva zile, la Livada TeTa din Pinticu

Peste doar câteva zile, iubitorii de cireșe sunt așteptați în Livada TeTa din Pinticu pentru a gusta din fructe la fața locului, dar și pentru o plimbare în natură, alături de cei dragi.

Chiar dacă cireșele nu s-au copt încă, administratorii Livezii TeTa estimează că în cel mult două săptămâni fructele vor fi numai bune de savurat.

„Am început numărătoarea inversă!

Suntem încântați să vă anunțăm că în 10 – 15 zile vom începe sezonul cireșelor în livada noastră și DA, o să fie PORȚI DESCHISE!

Vă vom aștepta cu drag să petreceți timp de calitate alături de familie și prieteni, într-un cadru natural minunat”, anunță aceștia.

Ferma pomicolă TeTa este o afacere de familie, care-și are începuturile tocmai în 1975. Atunci au fost plantați și îngrijiți primii pomi fructiferi.

40 de ani mai târziu, livezile din Pinticu au trecut printr-un proces de reconversie și modernizare, iar astăzi puteți admira o livadă de măr și cireș, la standarde europene.

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: