3.9 C
Bistrița
miercuri, februarie 21, 2024

Tatăl unui vlogger popular pe YouTube, dat dispărut la Năsăud

Grigore Cătălin Marius, un bărbat de 51 de ani din Suceava a dispărut în urmă cu două zile, în Năsăud. Dispariția i-a fost semnalată chiar de către fiul său Vlad Grigore, un popular vlogger pe YouTube.

Grigore Cătălin Marius, un bărbat de 51 de ani din Suceava se pornise în urmă cu câteva zile spre Germania, acolo unde locuia sora sa. În Năsăud, însă fiul său i-a pierdut urma.

Acesta povestește într-o postare pe Facebook că a vorbit cu tatăl său în urmă cu mai bine de două zile. Dispariția bărbatului a fost semnalată inclusiv la Poliție, iar acesta a fost adăugat pe lista persoanelor dispărute.

„Îmi este foarte dificil să scriu aceste rânduri și să fac această postare dar sunt într-o situație de criză. Tatăl meu a dispărut! Era în drum spre Germania, la sora lui, iar ultima dată a fost localizat în Năsăud. Eu am vorbit cu el ultima dat și a spus că nu îi merg cablurile de încărcat telefonul în mașină și că se pornește. Am sunat după 10 minute, iar și telefonul era închis. GPS-ul ca să ajungă în Germania era telefonul. Nu mai am niciun semn despre el de mai bine de două zile. Am anunțat autoritățile”, a postat tânărul pe Facebook.

La doar câteva ore de la postare, timp în care aceasta s-a rostogolit pe grupurile din Bistrița-Năsăud, bărbatul a fost găsit.

„Vă mulțumesc din suflet pentru mobilizare, pentru tot, a fost găsit! Este în viață și pe mâini bune! (…) A ajuns totul la oamenii din Năsăud foarte rapid și s-a putut rezolva”, a postat ulterior tânărul pe Facebook.

Vlad Grigore, fiul bărbatului este un cunoscut vlogger, popular pe canalul YouTube, unde a adunat peste 144.000 de urmăritori. Acesta a făcut filmulețe cu mai multe vedete autohtone, printre care Dorian Popa sau Alex Velea.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: