-3.2 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Doi bărbați și-o tinerică din Bistrița, dealeri de cannabis pentru consumatorii din BN, CJ și MS

Percheziții la 8 domicilii, într-un dosar de constituire grup infracțional și și trafic de droguri. Doi bărbați și o tinerică, toți din Bistrița, ”asigurau marfă” pentru consumatorii din BN, CJ și MS.

Polițiștii au descins la 8 domicilii ieri, într-un dosar ce vizează mai multe infracțiuni.

La data de 29 august a.c., polițiștii SCCO BN, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud, au pus în aplicare 8 mandate de percheziție domiciliară, la persoane bănuite de :

 • constituirea unui grup infracțional organizat
 • trafic de droguri de mare risc
 • trafic de droguri de risc
 • efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a produce efecte psihoactive
 • complicitate la introducerea în țară de droguri de risc” transmite IPJ BN.

Doi bărbați și-o tinerică din Bistrița, dealeri pentru consumatorii din 3 județe

Din cercetările efectuate până în prezent, a reieșit faptul că un bărbat, de 41 de ani, din Bistrița, împreună cu un alt bărbat și cu o tânără, de 24 de ani, din Bistrița, ar fi constituit un grup infracțional organizat în scopul introducerii în țară, transportului și vânzării unor cantități de cannabis, către consumatori din județele Bistrița-Năsăud, Cluj și Mureș.

Ulterior, la grupul infracțional organizat ar mai fi aderat alte trei persoane, cu roluri în transportul și distribuția drogurilor.

De asemenea, ar fi procurat și vândut diferite cantități de droguri de mare risc (3-CMC) și substanțe cu efecte psihoactive” se arată în comunicatul IPJ BN.

Droguri, bani și arme descoperite la percheziții

La percheziții, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor:

 • cantități de droguri de risc și mare risc
 • un grinder
 • un cântar de mare precizie
 • un pistol cu aer comprimat și cartușe cu bile de cauciuc
 • arme albe
 • înscrisuri olografe
 • sume de bani în lei și euro
 • precum și mai multe telefoane mobile.

În baza probatoriului administrat, procurorul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud a dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de cele trei persoane bănuite.

Astăzi, 30 august a.c., urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bistrița-Năsăud, cu propunerea de arestare preventivă, a doi dintre bănuiți.

Față de a treia persoană bănuită, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița – Năsăud au dispus măsura controlului judiciar” transmite IPJ BN.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.