26.1 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

Femeia din Sărata dispărută acum două săptămâni, găsită moartă

Femeia de 45 de ani din Sărata dispărută acum două săptămâni a fost găsită moartă în Groapa Sărății. Deocamdată nu se știe cauza decesului.

Polițiștii au găsit astăzi în Groapa Sărății cadavrul unei femei. Se pare că este vorba despre femeia de 45 de ani dispărută de acasă în data de 7 februarie. Aceasta locuia în Sărata, nu departe de locul unde a fost găsită. Deocamdată nu se știe cauza decesului

„Cadavrul femeii a fost transportat la spital în vederea efectuării unei expertize medico-legale, care va stabili cauza decesului. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale în cadrul unui dosar penal, urmând să fie stabilite împrejurările producerii evenimentului”, informează Inspectoratul de Poliție Județean.

Se pare că femeia avea nu mai puțin de 9 copiii, iar în 7 februarie, data dispariției, a plecat pur și simplu de la domiciliu și nu s-a mai întors. Este vorba despre o familie cu probleme financiare.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: