34.9 C
Bistrița
duminică, iulie 14, 2024

O gașcă de hairstyliști i-au făcut mai frumoși și veseli pe vârstnicii de la centrul din Târlișua

Echipa Distinct Barbershop din Bistrița a vizitat Centrul rezidențial pentru vârstnici din Târlișua și au tuns voluntar persoanele care își trăiesc acolo bătrânețea.

Se diferențiază prin actele de umanitate și voluntariat pe care le fac, odată cu lecții de viață. Se confundă, poate, cu oameni care sunt acolo pentru oameni. Câțiva hairstyleri le-au făcut ziua mai bună vârstnicilor de la centrul din Târlișua.

Nu se află la prima acțiune de acest gen. Încearcă să frângă timpul prețios și să-l dedice și celor care sunt mai puțin norocoși. Claudiu și gașca de la Distinct au reușit să pună zâmbetul pe fața mai multor vârstnici, dar și să îi facă să se simtă frumoși.

Nu doar că i-au tuns, ci au stat la poveștile mult lipsite pentru cei de la centru și au râs împreună.

“Cu vieți ocupate, poate fi greu să găsești timp pentru a face voluntariat. Cu toate acestea, Claudiu, împreună cu colegii lui, au găsit timp. Au găsit timp pentru o vorbă bună, un sfat, un simplu zâmbet. Totul este o chestiune de alegere, iar ei au ales să dăruiască cu bucurie din ceea ce au, din ceea ce știu și din ceea ce sunt.

Mulțumim că ne-ați făcut mai frumoși/frumoase! Vă mai așteptăm!”, au transmis pe Facebook cei de la Centrul rezidențial pentru vârstnici  Sf. Filaret cel Milostiv.

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: