26.4 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

Distracția e-n toi la Aquaspa Prundu Bârgăului: Deschis zilnic, 10 ore, indiferent de vreme!

Aquaspa Prundu Bârgăului s-a redeschis și așteaptă pe cei dornici de relaxare și distracție. Au program în fiecare zi, timp de 10 ore, INDIFERENT de vreme. Asta pentru că oferă facilități atât la exterior cât și la interior.

Distracția e din nou ”la ea acasă” pe Valea Bârgăului. Și-a redeschis porțile Complexul Aquaspa Prundu Bârgăului. Totul e pregătit pentru cei dornici de relaxare sau distracție.

La Aquaspa Prundu Bârgăului puteți opta pentru înot în piscina exterioară sau interioară, saună uscată, teren de sport multifuncțional, spatiu verde, șezlonguri.

Astfel, indiferent de vreme, cald sau ploaie, cei dornici să se rupă de cotidian găsesc la Aquaspa Prundu Bârgăului o variantă pe gustul lor.

Mai mult, programul de funcționare e ZILNIC, între orele 10.00 – 20.00. Iar prețul unui bilet, pentru 10 ore de distracție și relaxare, e de 50 lei pentru adulți și 30 lei pentru copii.

Vizitează pagina lor de Facebook pentru a fi la curent cu toate informațiile și chiar ofertele!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: