8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

A început distribuirea pubelelor verzi achiziționate de ADI Deșeuri din fonduri europene

În Beclean, Năsăud, Sîngeorz-Băi și zona RURALĂ, a început în această săptămână distribuirea pubelelor verzi achiziționate prin fonduri europene de ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Distribuirea pubelelor verzi – destinate deșeurilor reciclabile din sticlă – în Beclean, Năsăud, Sîngeorz-Băi și restul localităților din județ este coordonată de primării.

Cristian Marius Niculae, șeful ADI Deșeuri BN, a transmis că recipientele se distribuie pe baza buletinului de identitate și semnătură.

În Municipiul Bistrița, distribuirea pubelelor verzi va fi gestionată de operatorul de salubritate Supercom după un program care va fi comunicat în prealabil în presă și pe site-ul www.adideseuribn.ro

Operatorul de salubritate va organiza transportul la domiciliu al pubelelor verzi. Acestea vor fi predate utilizatorilor pe baza buletinului de identitate și semnătură.

În 9 și 10 decembrie 2023, în intervalul orar 08:00 – 17:00 cetățenii din localitatea Sigmir și Valea Sigmirului vor primi pubele verzi pentru deșeurile reciclabile din sticlă”, a mai transmis Cristian Marius Niculae.

În cazul în care aceștia nu sunt acasă în intervalul menționat, pubelele verzi se pot ridica ulterior de la sediul Supercom (str. Drumul Cetății, nr. 11, vis-a-vis de Rombat).

Programul de distribuție pentru restul zonelor din Bistrița va fi anunțat în curând.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.