8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Carne românească de porc, vită și oaie, rețete îmbunătățite și TOMBOLĂ cu premii în magazinele Agro-Ardeal!

Poți câștiga un frigider, un televizor sau un coș cu produse tradiționale dacă ești client al magazinelor producătorului local Agro-Ardeal, în luna Decembrie! Trebuie să mai știți că toată carnea din galantare este de origine românească, iar rețetele preparatelor din carne marca Agro-Ardeal s-au îmbunătățit, sunt mai bune de cum le știați și le găsiți în toate magazinele.

Clienții fideli ai Agro Ardeal vor fi premiați de sărbători. Astfel, cei care calcă pragul magazinelor Agro-Ardeal din județ începând de vineri și vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei primesc un talon cu care pot participa la Tombola Sărbătorilor.

În urma unei trageri la sorți, cei mai norocoși vor putea câștiga o combină frigorifică, un televizor sau un coș cu produse tradiționale cu tot ce ai nevoie pentru o masă îmbelșugată și gustoasă.

Mai multe taloane înseamnă mai multe șanse de câștig. Mai multe cumpărături în magazinele Agro-Ardeal vor aduce mai multe taloane pentru tombolă. Extragerea câștigătorilor va avea loc în data de 22 decembrie și vă fi transmisă LIVE pe pagina de Facebook Bistriteanul.ro.

Aveți însă mai multe motive să cumpărați produse din carne de la Agro-Ardeal pentru că în ultima perioadă s-a lucrat intens la îmbunătățirea rețetelor, folosind doar carne românească de porc, vită sau oaie.

Magazinele care participă la campanie sunt magazinele din Bistrița din Piața Decebal, Ștefan cel Mare nr. 30, Andrei Mureșanu nr. 13A, Bulevardul Independenței nr. 58, strada Gării nr. 30 și cel din incinta supermarket-ului Penny de pe Calea Moldovei.

Participă la campanie și magazinele din Năsăud, din Piața Nouă nr. 1 și de pe strada Grănicerilor nr. 44A și 18. Mai găsiți taloane în magazinele din Feldru, Maieru, Ilva Mică, Reteag, Lechința, Șieu, Sângeorz-Băi.

Pot câștiga premiile puse în joc și cumpărătorii din Mureș, dacă achiziționează produse de la magazinele din Band, Sărmașu, Zău de Câmpie sau Luduș.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.