6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Dragoș Hârjoabă despre Gabi Ștefoi și Nicu Cioancă: Nu sunt în cărți și nu ne vom compromite cu asemenea personaje

Dragoș Hârjoabă, liderul AUR Bistrița-Năsăud, a comentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, informațiile conform cărora Gabi Ștefoi și Nicu Cioancă s-ar fi întâlnit cu liderul AUR de la nivel național, George Simion, și ar fi în cărți pentru Primăria Bistrița și Consiliul Județean:

Discuții aprinse s-au iscat în AUR Bistrița-Năsăud, după ce Gabi Ștefoi și Nicu Cioancă s-au pozat în biroul liderului AUR de la nivel național, George Simion, și s-a vehiculat informația potrivit căreia ar fi discutat cu acesta despre posibilele lor candidaturi la Primăria Bistrița, respectiv Consiliul Județean.

În comunicatul pe care l-am primit din partea Departamentului de Comunicare AUR, ei nu sunt în cărți. Nu ne vom compromite cu asemenea personaje. Da, s-au pozat cu un birou gol. Asta a fost ceea ce am primit de la București, asta am transmis mai departe”, a declarat Dragoș Hârjoabă.

Discuțiile au început după ce jurnalistul Adrian Linca a postat pe pagina sa de Facebook aceste fotografii:

ARTICOLE SIMILARE

6 COMENTARII

  1. Era de așteptat această luptă pentru Ciolan și nu va fi ușor având în vedere că în jurul lui Hârjoaba sunt oamenii vechiului Sistem și care își doresc și ei un post la Ciolan și nouă echipă Stefoi și Cioancă care poate își merită locul,,vom urmări de aproape cine va câștiga!?

  2. Felicitari domnule HARJOABA pentru atitudinea luata.
    Ce am ascultat pe acea inregistrare iti taie rasuflarea cum se poate vorbi intre colegii de partid.
    Este inadmisibil sa folosesti un asemenea vocabular.
    Nu au ce cauta asemenea elemente in politica care se inbala in cuvinte.

  3. da traseisti din pnl, pdl, luati? din aceia care au plecat pe rand din toate partidele care i-au pus pe liste si au ajuns in parlament si pe urma au plecat doar ptr ca au simtit miros de os??? Luati? va compromiteti? exista diferente?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: