5.9 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Doi bărbaţi din Bistriţa-Năsăud, reţinuţi pentru încercarea de a vinde cannabis și ecstasy!

DIICOT Vrancea a reținut astăzi doi bărbați din Bistrița-Năsăud, după ce i-a surprins pe când încercau să vândă peste 500 de grame de cannabis şi o sută de pastile de ecstasy.

Doi bărbaţi din judeţul Bistriţa-Năsăud au fost reţinuţi astăzi de procurorii DIICOT Vrancea, după ce au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să vândă peste 500 de grame de cannabis şi o sută de pastile de ecstasy. În urma unor percheziţii făcute în acest caz, anchetatorii au găsit şi alte droguri.

Potrivit DIICOT, procurorii Biroului Teritorial Vrancea au reţinut astăzi doi bărbaţi pentru introducere în ţară de droguri de risc şi de mare risc, trafic, precum şi deţinere în vederea consumului de droguri de risc şi mare risc.

Există suspiciunea rezonabilă că, în perioada 28 februarie – 1 martie, unul dintre ei a introdus în ţară, din Spania, prin intermediul unei firme de coletărie, cantitatea de 600 de grame de cannabis şi 160 de pastile de ecstasy.

Ieri, cei doi bistrițeni au fost prinşi în flagrant, în Beclean, în timp ce încercau să comercializeze 100 de pastile de ecstasy şi 540 de grame de cannabis, în schimbul sumei de 15.000 de lei.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite alte cantităţi de cannabis, precum şi 33 de comprimate de ecstasy şi un mini cântar electronic.

Cei doi urmează să fie prezentaţi Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acţiunea a fost desfăşurată împreună cu ofiţeri de poliţie de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, împreună cu poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Galaţi şi Bistriţa-Năsăud. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: