20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Doi bărbaţi din Bistriţa-Năsăud, reţinuţi pentru încercarea de a vinde cannabis și ecstasy!

DIICOT Vrancea a reținut astăzi doi bărbați din Bistrița-Năsăud, după ce i-a surprins pe când încercau să vândă peste 500 de grame de cannabis şi o sută de pastile de ecstasy.

Doi bărbaţi din judeţul Bistriţa-Năsăud au fost reţinuţi astăzi de procurorii DIICOT Vrancea, după ce au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să vândă peste 500 de grame de cannabis şi o sută de pastile de ecstasy. În urma unor percheziţii făcute în acest caz, anchetatorii au găsit şi alte droguri.

Potrivit DIICOT, procurorii Biroului Teritorial Vrancea au reţinut astăzi doi bărbaţi pentru introducere în ţară de droguri de risc şi de mare risc, trafic, precum şi deţinere în vederea consumului de droguri de risc şi mare risc.

Există suspiciunea rezonabilă că, în perioada 28 februarie – 1 martie, unul dintre ei a introdus în ţară, din Spania, prin intermediul unei firme de coletărie, cantitatea de 600 de grame de cannabis şi 160 de pastile de ecstasy.

Ieri, cei doi bistrițeni au fost prinşi în flagrant, în Beclean, în timp ce încercau să comercializeze 100 de pastile de ecstasy şi 540 de grame de cannabis, în schimbul sumei de 15.000 de lei.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite alte cantităţi de cannabis, precum şi 33 de comprimate de ecstasy şi un mini cântar electronic.

Cei doi urmează să fie prezentaţi Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acţiunea a fost desfăşurată împreună cu ofiţeri de poliţie de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, împreună cu poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Galaţi şi Bistriţa-Năsăud. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.