20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Tânărul năsăudean ce a accidentat mortal un bărbat și a fugit, și-a primit pedeapsa

Un  bărbat de 57 de ani murea, la finele lui 2017, după ce a fost accidentat pe trecerea de pietoni. Incidentul a avut loc în Năsăud, iar șoferul a fugit de la locul accidentului. Ieri, vinovatul a fost încarcerat în Penitenciarul Bistrița, după ce și-a aflat pedeapsa.

În seara zilei de 27 octombrie 2017, un bărbat de 57 de ani agoniza pe carosabil, după ce a fost lovit de o mașină, exact pe trecerea de pietoni.

Șoferul care l-a lovit cu mașina s-a făcut nevăzut, însă polițiștii l-au depistat ulterior în trafic și l-au adus la locul accidentului.

Mai multe despre aceasta puteți reciti AICI.

Victima a fost dusă, în prima fază, la Spitalul de Urgență din Bistrița, și apoi pregătită de transport către o clinică de specialitate. Din nefericire însă, inima i s-a oprit și a fost declarat decesul. În acest context, șoferul, un tânăr năsăudean de 19 ani, la vremea aceea, a fost reținut de polițiști. Puteți reciti despre acest lucru AICI.

Ieri, tânărul din Năsăud a fost încarcerat în Penitenciarul Bistrița, unde-și va ispăși pedeapsa pentru cele două infracțiuni comise.

„La data de 6 martie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Năsăud, împotriva unui tânăr de 21 de ani, din Năsăud. Acesta a fost condamnat la 2 ani, 5 luni și 10 zile închisoare pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului. Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Bistrița”, anunță reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.