15.2 C
Bistrița
joi, mai 13, 2021

De 8 Martie, ”Te iubesc!” și ”Te prețuiesc!” se spune cel mai bine printr-un buchet de flori de la Euforia Floral Boutique

Mâine e despre ea, despre femeia specială din viața ta! Că e mamă, fiică, soție, iubită, mâine ai vrea să-i transmiți cele mai frumoase cuvinte! Iar acestea „se aud”, cel mai bine, alături de un aranjament excepțional de la Euforia Floral Boutique!

8 Martie, ziua în care este sărbătorită femeia! Ziua în care se vorbește despre grație, grijă, frumusețe, delicatețe, feminitate! Ziua în care cuvintele sunt parcă prea slabe pentru a transmite dragostea, recunoștința, aprecierea.

Tocmai de aceea, în ajutor vin cei de la Euforia Floral Boutique! Dacă nu-ți găsești cuvintele, poți găsi aici buchetul de flori care să transmită exact ce e în inima ta.

La Euforia găsești buchețele de flori primăvăratice, vesele și ce transmit prospețime. Poți alege un buchet de trandafiri roșii, care să-i transmită pasiunea pe care o ai pentru ea. Pentru a-i demonstra că sentimentele tale nu vor pieri niciodată, poți alege trandafirii criogenați, care se păstrează mereu frumoși, în ciuda trecerii timpului.

Aici găsești și flori la ghiveci, în cutie, coșulețe. Mai mult, pasionate de frumos, angajatele Euforia Floral Boutique pot „concepe” buchetul care să transmită mesajul potrivit pentru persoana căruia i-l dăruiești.

Tot ce ai de făcut este să mergi la Euforia Floral Boutique, în incinta Kaufland-ului de jos. Iar dacă nu ai timp să ajungi acolo, poți comanda chiar și online.

Nu uita! Sentimentele tale se exprimă cel mai bine printr-un buchet de la Euforia Floral Boutique!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...