18.4 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

S-a ținut de cuvânt! Spitalul Județean a acționat-o în judecată pe mămica din Rodna pentru o postare pe Facebook

Spitalul Județean de Urgență Bistrița s-a ținut de cuvânt și a acționat-o în judecată pe mămica din Rodna, după ce aceasta a terfelit unitatea medicală pe Facebook. Procesul a fost înregistrat la finalul lunii ianuarie, la Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Rebeca Rebrean, o tânără mămică de gemeni, și-a manifestat nemulțumirea, printr-o postare pe Facebook, cu privire la modul cum ar fi fost tratată în Spitalul Județean de Urgență Bistrița, acuzându-i pe medici de incompetență și folosind expresii nu tocmai elegante. Mai mult despre acest subiect puteți citi AICI.

Acuzațiile tinerei mămici din Rodna au făcut înconjurul Internetului și au obligat Spitalul Județean de Urgență Bistrița să reacționeze. Managerul unității medicale, Gabriel Lazany, a precizat încă de atunci că își rezervă dreptul de a-și spăla imaginea în instanță. Mai multe persoane care au avut tangență cu mămica respectivă în perioada petrecută în spital au susținut că lucrurile nu au stat chiar așa și că femeia și-ar fi neglijat copiii.

Spitalul Județean de Urgență s-a ținut de cuvânt, iar la finalul lunii februarie a înregistrat un dosar la Tribunalul Bistrița-Năsăud, cerând și daune morale femeii pentru cele afirmate. Procesul sparge practic gheața, fiind primul de acest gen din țară.

Imediat după izbucnirea scandalului, tânăra și-a șters profilul de Facebook. Surse Bistrițeanul.ro spun că tânăra nu a mai dat ochii cu nimeni de la spital de atunci, însă copiii săi au mai ajuns în unitatea medicală, cu probleme de sănătate. Aceștia ar fi fost aduși, însă, fie de tată, fie de bunică.

 

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...