5.7 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Doi bistrițeni și-au demonstrat „bărbăția” prin bătăi și amenințări cu moartea

Doi bărbați, unul din Lechința și altul din Căianul Mare s-au ales cu dosare penale. Și cu ordine de protecție emise împotriva lor. Asta după ce și-au demonstrat „bărbăția” amenințând cu moartea sau lovindu-și soțiile.

Violența în familie e un fenomen tot mai des întâlnit. Sau mai bine zis, semnalat. Asta după ce la finalul anului trecut, s-a dat legea prin care polițiștii pot emite ordine provizorii de protecție victimelor.

Ieri au fost emise două astfel de ordine. Implicit au fost întocmite două dosare penale.

O bistrițeancă a anunțat ieri poliția că soțul ei o amenință cu moartea.

„La data de 26 noiembrie a.c., o femeie în vârstă de 49 de ani din Bistrița a sesizat faptul că a fost amenințată cu moartea, telefonic, de către soțul ei, de 48 de ani, din comuna Lechința, provocându-i o stare de temere. Polițiștii Biroului de Ordine Publică au emis ordin de protecţie provizoriu și continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru amenințare”, se arată în comunicatul IPJ BN.

În cel de-al doilea caz, s-a lăsat inclusiv cu bătaie.

La data de 26 noiembrie a.c., un bărbat în vârstă de 52 de ani din localitatea Căianu Mare, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu soția sa, de 44 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții contradictorii, ar fi agresat-o fizic pe aceasta, cauzându-i leziuni corporale. Ca urmare a celor constatate, polițiștii Secţiei 5 Poliţie Rurală Petru Rareş au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie”, transmit reprezentanții poliției bistrițene.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!