4.5 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Doi câini superbi așteaptă să fie luați acasă! Îi vrei? Donează bani pentru Robert!

Robert Gira e băiețelul care are șansa la o viață normală. Ați plătit deja pentru operațiile necesare. Mai e nevoie de bani pentru cheltuielile din cele 34 de zile de stat în Statele Unite. Doi câini de rasă pură sunt ”puși la bătaie” pentru a-l ajuta pe Robert. Dacă dorești să-i ai, fă dovada unei donații în contul lui Robert. AFLĂ detalii:

Povestea lui Robert Gira, băiețelul care suferă de tetrapareză spastică, v-a impresionat într-atât încât ați scos din buzunare banii pentru cele două operații ce vor avea loc în Statele Unite ale Americii.

Peste 50.000 de dolari s-au strâns, iar cele două intervenții chirurgicale au fost achitate.

În luna octombrie, Robert și mama sa Cristina ar trebui să zboare peste oceaan. Doar că mai au nevoie de viză. Și ca să o obțină, trebuie să facă dovada că au destui bani pentru biletele de avion dus-întors, plus bani de chirie și trai în cele 34 de zile cât vor sta acolo.

Primii bănuți în acest sens au ajuns în contul mamei lui Robert în urma Târgului caritabil care a avut loc în acest weekend pe Pietonal.

Un bistrițean a decis să-și doneze doi câini de rasă pură, pe care îi iubește enorm. Dar pentru a-l ajuta pe Robert, e dispus să ”renunțe” la ei, având și alți prieteni patrupezi. Persoanele care vor deveni noua familie a celor doi câini trebuie să depună bani în contul lui Robert și să facă dovada donației.

„Un prieten donează câinii de mai jos, rasă pură. Sunt tată și fiu. Primul e Oskar, mascul, 3 ani, al doilea, Hachiko, mascul, 6 ani. Ne dorim din suflet să îi ia doar cine iubește animalele cu adevărat. Cel care va fi noul stăpân, sau chiar stăpânii, trebuie să depună o sumă, cât consideră el/ei, în contul lui Robert. Apoi va merge după câine/câini cu dovada plății”, a scris Ionela pe Facebook, una dintre organizatoarele Târgului de pe Pietonal.

Câinii se află la 35 de km de Bistrița, iar cei interesați sunt rugați să ia legătura cu mama bistrițeanului, Violeta, la numărul de telefon 0740.24.92.85.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: