24.1 C
Bistrița
joi, iulie 25, 2024

CE a decis instanța în dreptul bărbatului ce a furat clienții din baza de date pe care o vânduse inițial pe bani grei:

Polițiștii au descins luni la patru domicilii. Zece persoane au fost conduse la audieri, iar un bărbat, reținut. Acesta a fost prezentat ieri Tribunalului Bistrița Năsăud, cu propunere de arestare preventivă, după ce furase din baza de date pe care o vânduse inițial pe bani grei. CE a decis instanța:

Baza de date cu clienți a unui bistrițean ce deține o firmă în domeniul asigurărilor, a fost spartă tocmai de cel ce i-o vânduse. Și nu pe bani puțini.

SCANDAL în Asigurări: Reținut de DIICOT după ce a furat și accesat ilegal baza de clienți pe care o vânduse pe bani grei

Păgubitul a cerut ajutorul oamenilor legii, care luni au descins la patru domicilii, au audiat 10 persoane și au reținut pe bărbatul ce accesase baza de date.

Patru percheziții domiciliare și 10 persoane audiate în dosarul Scandalului cu Asigurările! Vinovatul, în fața instanței:

Ieri, Marinel M. a fost dus de procurorii DIICOT în fața instanței de judecată, cu propunerea de arestare preventivă.

Totuși, cei din cadrul Tribunalului Bistrița Năsăud au decis să nu-l trimită după gratii.

Respinge propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Bistriţa – Năsăud, privind arestarea preventivă a inculpatului M M,  (…) , dispune luarea măsurii arestului la domiciliu faţă de inculpat, pe o durată de 30 de zile, de la data de 18.08.2020 la data de 16.09.2020. În baza art.221 alin.1 Cod procedură penală, impune inculpatului obligaţia de a nu părăsi imobilul din B, str.G nr., sc., ap., jud.B-N, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza. În baza art.221 al.2 Cod procedură penală pe durata arestului la domiciliu, inculpatul are următoarele obligaţii:

  • să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemată;
  • să nu comunice cu numitul S A R – reprezentantul persoanei vătămate R S C S.R.L B, cu angajaţii acesteia, cu membrii familiei numitului Ş A-R, cu nici un angajat al vreunei societăţi de asigurare (excepţie făcând fiica sa, martora P S), cu potenţiali clienţi pentru contracte de asigurări, cu martorii R I, L E, R M-A, B M-O, C M-C, M M-V, I T-M, B D, V-G Ş, R M-C, martori ce urmează a fi audiaţi ori alte persoane ce urmează a fi stabilite de către organul de urmărire penală.

În baza art.221 alin.4 Cod procedură penală atrage atenţia inculpatului că în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive. Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului, dacă nu este arestat în altă cauză” se arată pe pagina Tribunalului Bistrița Năsăud.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.