-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

CE a decis instanța în dreptul bărbatului ce a furat clienții din baza de date pe care o vânduse inițial pe bani grei:

Polițiștii au descins luni la patru domicilii. Zece persoane au fost conduse la audieri, iar un bărbat, reținut. Acesta a fost prezentat ieri Tribunalului Bistrița Năsăud, cu propunere de arestare preventivă, după ce furase din baza de date pe care o vânduse inițial pe bani grei. CE a decis instanța:

Baza de date cu clienți a unui bistrițean ce deține o firmă în domeniul asigurărilor, a fost spartă tocmai de cel ce i-o vânduse. Și nu pe bani puțini.

SCANDAL în Asigurări: Reținut de DIICOT după ce a furat și accesat ilegal baza de clienți pe care o vânduse pe bani grei

Păgubitul a cerut ajutorul oamenilor legii, care luni au descins la patru domicilii, au audiat 10 persoane și au reținut pe bărbatul ce accesase baza de date.

Patru percheziții domiciliare și 10 persoane audiate în dosarul Scandalului cu Asigurările! Vinovatul, în fața instanței:

Ieri, Marinel M. a fost dus de procurorii DIICOT în fața instanței de judecată, cu propunerea de arestare preventivă.

Totuși, cei din cadrul Tribunalului Bistrița Năsăud au decis să nu-l trimită după gratii.

Respinge propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Bistriţa – Năsăud, privind arestarea preventivă a inculpatului M M,  (…) , dispune luarea măsurii arestului la domiciliu faţă de inculpat, pe o durată de 30 de zile, de la data de 18.08.2020 la data de 16.09.2020. În baza art.221 alin.1 Cod procedură penală, impune inculpatului obligaţia de a nu părăsi imobilul din B, str.G nr., sc., ap., jud.B-N, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza. În baza art.221 al.2 Cod procedură penală pe durata arestului la domiciliu, inculpatul are următoarele obligaţii:

  • să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemată;
  • să nu comunice cu numitul S A R – reprezentantul persoanei vătămate R S C S.R.L B, cu angajaţii acesteia, cu membrii familiei numitului Ş A-R, cu nici un angajat al vreunei societăţi de asigurare (excepţie făcând fiica sa, martora P S), cu potenţiali clienţi pentru contracte de asigurări, cu martorii R I, L E, R M-A, B M-O, C M-C, M M-V, I T-M, B D, V-G Ş, R M-C, martori ce urmează a fi audiaţi ori alte persoane ce urmează a fi stabilite de către organul de urmărire penală.

În baza art.221 alin.4 Cod procedură penală atrage atenţia inculpatului că în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive. Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului, dacă nu este arestat în altă cauză” se arată pe pagina Tribunalului Bistrița Năsăud.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.