2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

FELDRU: Doi frați au murit intoxicați cu monoxid de carbon, într-o casă din Feldru

Doi frați au fost găsiți morți aseară, într-o casă din extravilanul comunei Feldru. Cei doi îngrijeau acolo oile familiei și, cel mai probabil, s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Pe raza localității Feldru, într-o zonă greu accesibilă, au fost descoperiți doi bărbați în vârstă de aproximativ 30 de ani.

Salvatorii i-au găsit inconștienți – posibil intoxicați cu monoxid de carbon.

Din primele informații, se pare că cei doi erau frați. Aceștia se aflau într-o încăpere a unei stâne din localitate, a transmis ISU BN.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE:

Cei doi erau frați, iar în apropierea casei unde au fost găsiți era o turmă de oi a familiei, de care cei doi aveau grijă.

„Din păcate, cei doi bărbați in vârsta de 28 ani, respectiv 32 de ani au fost găsiți fără semne vitale, medicul fiind nevoit să declare decesul la locul solicitării”, informează ISU Bistrița.

„La fața locului au fost identificați doi bărbați de 32 și 28 de ani. Din nefericire, cei doi erau decedați. În cauză vor fi dispuse necropsiile care vor stabili cu exactitate cauzele deceselor. Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, deschis pentru ucidere din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, precizează IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.