2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Gospodar fără pereche: Primarul Turc și-a pavat curtea odată cu lucrările din oraș

În mandatul său, primarul Ioan Turc n-a supervizat doar schimbarea pavajului din oraș, ci și pe cel din curtea sa. În timp ce se schimba pavajul de pe trotuarele din oraș, se punea și în curtea casei sale din centrul orașului. Suspectă e doar „suprapunerea lucrărilor”. Întrebat de pavajul din curte într-o conferință de presa, Ioan Turc ne-a spus că pavajul din curtea sa nu seamănă cu cel din oraș și că are fotografii și facturi în acest sens. Bistrițeanul.ro le așteaptă de două săptămâni și jumătate…

În urmă cu două săptămâni și jumătate, mai exact în 8 februarie, cu ocazia conferinței de presă în care s-a prezentat bugetul Bistriței, primarul Ioan Turc a fost întrebat de un reporter Bistrițeanul.ro dacă cumva și-a făcut lucrări în curtea casei sale de când este primar.

Acesta a recunoscut că și-a amenajat curtea cu pavaj, dar a precizat că pavajul folosit pentru a-și pava curtea nu seamănă cu cel din oraș.

În timpul conferinței, unul dintre consilierii personali ai primarului – Robert Linul – i-a sărit în ajutor primarului și ne-a arătat o fotografie cu pavajul din curte, pe care a promis că o trimite pe adresa redacției, alături de factura, dovada că pavajul din curte a fost plătit.

Reporterul Bistrițeanul.ro: De când suneți primar v-ați făcut lucrări de amenajare în curte? V-ați amenajat cu pavaj?

Ioan Turc: „Sigur! Vă dau facturile? Sigur! Cum să nu!(…) Uitați-vă cum arata pavajul de la mine din curte. Vi se pare că seamănă cu vreun fel de pavaj? Nu seamănă cu niciunul. Există așa ceva în Bistrița? Nu seamănă cu ăla din oraș, nici ca ăla nou. Vă fac poză și vă trimit, nu cumva să vă imaginați că pavajul de la mine din curte arată ca pavajul de aici sau pavajul nou. Pavajul meu nu seamănă nici cu pavajul ridicat de pe străzile din Bistrița nici cu cel nou, este total diferit”, a susținut Ioan Turc, în conferința de presă.

Deși au trecut două săptămâni și jumătate de la conferința de presă, primarul Ioan Turc nu a pus la dispoziția reporterilor Bistrițeanul.ro nici fotografii cu pavajul din curtea sa și nici facturile respective.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII


  1. Și totusi, daca primarului… sau mie… ne place pavajul din oraș!!!?!?!!! De ce să nu ne cumpărăm și noi același model să ne punem în curte??? Sau pe casa scărilor (depinde de personaj!!!)
    Dor nu e exclusiv personalizat pavajul pentru trotuarele/(curțile unora) de Bistrita.
    Și până la urmă de unde să scot EU … sau primarul factura!?!???? Doar totul se face la negru, nu???!!!

  2. Ok.. asta am înteles.. modelul este total diferit. Dar este produs de aceeași firmă din Spermezeu sau Căianu Mic care produce pavajul nou montat prin oraș? Nu că ar fi ceva de calitate… sper ca măcar acasă și pe banii dvs. să aveți ceva gusturi mai bune! Că pentru noi ați ales destul de prost! Și foarte scump! Vă mulțumim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.