20.8 C
Bistrița
joi, mai 13, 2021

Doi maramureșeni prinși cu mii de țigări de contrabandă, în tren!

Peste 7.000 de țigarete au fost confiscate de polițiști. Acestea au fost găsite asupra a doi maramureșeni care călătoreau cu trenul. Prejudiciul cauzat este de peste 3.000 de lei.

S-a reparat problema căii ferate la Coșbuc, așa că trenurile se mișcă din nou. Iar călătorii se bucură de călătorie, nestingheriți.

Doar doi maramureșeni nu au fost lăsați în pace. Polițiștii le-au confiscat bagajele.

„La data de 24 martie a.c., în urma controlului efectuat în trenul Regio 4111 care circula pe relația Coșbuc – Beclean, polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Beclean au depistat un bărbat, de 42 ani, din județul Maramureș care transporta într-o geantă 1000 de țigarete, despre care exista suspiciunea că ar proveni din contrabandă, se arată în comunicatul remis de IPJ BN.

Al doilea maramureșean este mai tânăr și avea asupra sa mai multe țigarete.

„Totodată, la aceeași dată, cu ocazia controalelor efectuate în trenul Regio 4136, care circula pe relația Sighetu Marmației – Cluj Napoca, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Bistrița împreună cu polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Salva au identificat un bărbat, de 33 ani, din județul Maramureș care transporta 6080 de țigarete, în mai multe genți, susceptibile a proveni din contrabandă”, explică polițiștii.

Valoarea prejudiciului cauzat de cei doi se ridică la 3.350 lei.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...