19.6 C
Bistrița
luni, august 15, 2022

Doi tineri și-o minoră ofereau droguri, la geamul mașinii, pe o stradă din Bistrița

Polițiștii au surprins ieri o infracțiune, în plină stradă, în Bistrița. Dintr-o mașină, doi tineri și o minoră i-au oferit unei alte tinere substanțe psihoactive.

Episod halucinant ieri, pe o stradă din Bistrița. O tânără a fost servită, „la geamul mașinii”, cu un pliculeț cu o substanță psihoactivă.

Totul a fost văzut de polițiști, care i-au identificat imediat pe vânzători – doi tineri și o minoră- și pe cumpărător- o tânără.

S-au găsit mai multe pliculețe cu substanțe și s-au întocmit dosare penale.

COMUNICATUL Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița – Năsăud 

Ieri, 4 ianuarie, în urma acțiunilor specifice desfășurate, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au depistat, în flagrant delict, trei tineri care ar fi oferit spre vânzare substanțe psihoactive. Asupra lor au fost descoperite 8 plicuri cu substanțe cristaline, incolore care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În fapt, cei trei se aflau într-un autoturism parcat pe o stradă din Bistrița. Ar fi oferit spre vânzare un plic ce conținea o substanță, posibil cu efect psihoactiv, unei tinere din Livezile.

Aceștia au fost legitimați, iar polițiștii au stabilit că este vorba despre doi tineri de 18 și 32 de ani și o minoră de 17 ani, toți din Bistrița. Li s-a efectuat controlul corporal, asupra bărbatului de 32 de ani, aflat la volanul autoturismului, polițiștii au descoperit un plic din plastic ce conține o substanță cristalină, incoloră, iar asupra celui de 18 ani, polițiștii au descoperit alte 7 plicuri care conțineau substanțe similare, în greutate de 1 gram fiecare.

Cele 8 plicuri cu substanțe au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor și efectuării analizelor de laborator. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală care a fost înaintat structurii competente, în vederea continuării cercetărilor.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru Guvernul Ciucă”

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru...

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...