1.9 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

Doi tineri și-o minoră ofereau droguri, la geamul mașinii, pe o stradă din Bistrița

Polițiștii au surprins ieri o infracțiune, în plină stradă, în Bistrița. Dintr-o mașină, doi tineri și o minoră i-au oferit unei alte tinere substanțe psihoactive.

Episod halucinant ieri, pe o stradă din Bistrița. O tânără a fost servită, „la geamul mașinii”, cu un pliculeț cu o substanță psihoactivă.

Totul a fost văzut de polițiști, care i-au identificat imediat pe vânzători – doi tineri și o minoră- și pe cumpărător- o tânără.

S-au găsit mai multe pliculețe cu substanțe și s-au întocmit dosare penale.

COMUNICATUL Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița – Năsăud 

Ieri, 4 ianuarie, în urma acțiunilor specifice desfășurate, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au depistat, în flagrant delict, trei tineri care ar fi oferit spre vânzare substanțe psihoactive. Asupra lor au fost descoperite 8 plicuri cu substanțe cristaline, incolore care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În fapt, cei trei se aflau într-un autoturism parcat pe o stradă din Bistrița. Ar fi oferit spre vânzare un plic ce conținea o substanță, posibil cu efect psihoactiv, unei tinere din Livezile.

Aceștia au fost legitimați, iar polițiștii au stabilit că este vorba despre doi tineri de 18 și 32 de ani și o minoră de 17 ani, toți din Bistrița. Li s-a efectuat controlul corporal, asupra bărbatului de 32 de ani, aflat la volanul autoturismului, polițiștii au descoperit un plic din plastic ce conține o substanță cristalină, incoloră, iar asupra celui de 18 ani, polițiștii au descoperit alte 7 plicuri care conțineau substanțe similare, în greutate de 1 gram fiecare.

Cele 8 plicuri cu substanțe au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor și efectuării analizelor de laborator. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală care a fost înaintat structurii competente, în vederea continuării cercetărilor.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...