15.8 C
Bistrița
luni, august 15, 2022

Trei copile plecate dintr-un centru de plasament, găsite la plimbare în Bistrița

Polițiștii au returnat azi Centrului de Plasament din Beclean trei copile plecate de acolo de două zile. Acestea nu au fost victimele vreunei infracțiuni, dar nici nu-s la prima plecare.

Reprezentanții DGASPC BN explicau, în repetate rânduri, că în cadrul Centrelor de Plasament se oferă bilete de voie copiilor pentru a-și vizita neamurile.

Uneori, copiii merg la școală în altă localitate, așa că ies din incinta Centrului. Se întâmplă și cazuri în care copiii nu se mai întorc, așa că reprezerntabnții centrelor anunță oamenii legii.

E și cazul a trei copile care acum două zile au plecat din Centrul de Plasament Beclean și nu s-au mai întors. S-a anunțat poliția, iar aseară, acestea au fost găsite la plimbare pe o stradă din Bistrița.

În după-masa zilei de ieri, 4 ianuarie, polițiștii Biroului de Ordine Publică Bistrița au depistat pe strada Dragoș Vodă din Bistrița patru minore cu vârste cuprinse între 11-14 ani, dispărute dintr-un centru pentru protecția copilului din data de 3 ianuarie 2022.

Minorele nu au fost victime ale vreunei infracțiuni și au fost încredințate reprezentanților centrului. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au revocat măsura căutării, dispusă în acest caz” transmite IPJ BN.

Copilele nu sunt la ”prima abatere”, de fiecare dată fiind găsite și readuse în Centrul de Plasament.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru Guvernul Ciucă”

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru...

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...