25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Doina Pană face lumină în cazul otrăvirii sale cu mercur. Ce spune despre foștii angajați:

Într-un comunicat de presă, fostul ministru și actualul vicepreședinte PSD Doina Pană, respinge posibilitatea ca angajații săi din minister să se fi aflat în spatele otrăvirii sale cu mercur. Asta după ce mai multe ziare au vehiculat mai multe nume responsabile de otrăvirea cu mercur.

Fostul ministru al Apelor și Pădurilor Doina Pană face lumină în ceea ce privește suspecții în cazul otrăvirii sale cu mercur. Într-un comunicat de presă, deputatul respinge posibilitatea ca angajații săi din minister să se fi aflat în spatele otrăvirii din perioada în care conducea Ministerul Apelor și Pădurilor.

Asta după ce mai multe ziare locale și naționale au vehiculat câteva nume care ar fi responsabile de otrăvirea cu mercur. Printre numele vehiculate se numără fostul șef de cabinet al ministrului și chiar președintele de Consiliul Județean Radu Moldovan.

„În nicio împrejurare, intervenție publică sau interviu, NU am indicat vreo persoană ca fiind suspectă în ceea ce privește dosarul meu aflat pe rolul DIICOT. Orice nume care a apărut în mass-media ca potențial implicat în cazul meu, reprezintă o speculație ce aparține exclusiv autorilor respectivelor articole și nicidecum nu este susținut de vreo declarație ce-mi aparține.

Din respect pentru ancheta în curs nu am făcut nicio speculație vizavi de acest caz. Resping cu fermitate orice interpretare care să inducă ideea că fosta mea șefă de cabinet sau oricine altceva ar fi fost indicați de mine ca fiind implicați în acest caz. Fiind o cercetare in rem, este firesc să fie chemate la declarații persoanele care au fost în preajma mea, însă acest lucru nu înseamnă că ele sunt vinovate!

Eu nu am învinuit nicio persoană și informez prin intermediul dumneavoastră pe toți cei care vor continua să susțină că am făcut acest lucru că îmi rezerv dreptul de a-i acționa inclusiv în instanță. Am încredere că la finalul anchetei vor fi trimiși în judecată cei vinovați. Până atunci, așa cum am tăcut mai bine de un an, n-am să mai dau nicio declarație”, a explicat fostul ministru și actualul deputat Doina Pană.

Vă reamintim faptul că procurorii DIICOT desfășoară cercetări care vizează infracțiunile de constituire grup infracțional organizat și tentativă de omor. Doina Pană a depus plângere la poliție în 2018, după ce a plecat din fruntea ministerului.

Aceasta a fost audiată și a depus mai multe documente medicale la dosar. De asemenea și apropiații candidatei la europarlamentare au fost audiați.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...