12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Doi copilași au fost spulberați de o mașină în Anieș, când mergeau la școală

În această dimineață, doi copilași de 8 și 11 ani au fost loviți de o mașină în timp ce mergeau la școală. Accidentul s-a produs pe un drum comunal din localitatea Anieș.

Accidentul a avut loc în această dimineață, pe un drum comunal din Anieș. Din primele informații rezultă faptul că doi copii, unul de 8 și altul de 11 ani, au fost loviți de un autoturism.

Deocamdată nu se știe dacă copiii circulau pe marginea drumului sau încercau să traverseze strada în momentul în care au fost loviți. Accidentul a fost provocat de o șoferiță de 38 de ani din localitate.

Din fericire viața micuților nu este în pericol, deși aceștia s-au ales cu contuzii și traumatisme.

„La accidentul de la Anieș echipajele medicale au găsit doi copii loviți de mașină, conștienți, stabili hemodinamic și respirator. O fetiță de 11 ani cu multiple contuzii și escoriații și un băiețel de 8 ani cu contuzii și fractură de gleznă dreaptă. Au fost stabilizați și vor fi transportați la spital pentru mai multe investigații și tratament de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud, Ciprian Păcurar.

UPDATE:

Se pare că cei doi copilași au traversat strada, fără să se asigure, în momentul în care au fost loviți. Șoferița a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

„Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat faptul că în localitatea Anieș, pe drumul comunal Valea Anieșului, o femeie de 38 de ani din localitate în timp ce conducea un autoturism a surprins și accidentat o fetiță de 11 ani și un băiețel de 8 ani angajați în traversarea neregulamentară a străzii, în fugă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: