8.8 C
Bistrița
sâmbătă, martie 25, 2023

Doina Pană: România nu mai are președinte! Iohannis dezinformează, manipulează și vorbește clar anti- PSD!

În cadrul unei conferințe de partid, Doina Pană a subliniat faptul că România nu mai are un președinte, conform constituției. Aceasta susține că mesajul transmis de Klaus Iohannis privind bugetul pe 2019 este unul de dezinformare, manipulare. Mai mult, e un mesaj politic, foarte foarte clar, anti PSD.

Bucuria PSD-iștilor bistrițeni, o dată cu numirea lui Daniel Suciu în noua funcție, pare să fie umbrită de declarațiile președintelui Klaus Iohannis vis-a-vis de Bugetul pe 2019.

Doina Pană, vicepreședintele PSD, a avut cuvinte dure la adresa președintelui țării.

România nu mai are președinte. Nu conform constituției. Mesajul transmis de acesta, vis-a-vis de bugetul pe 2019 este un mesaj de dezinformare, manipulare, și cu mesaj politic foarte foarte clar anti-PSD. Ori un președinte nu are voie să facă așa ceva”, a spus Doina Pană.

Aceasta a ținut să comenteze fiecare aspect din declarația de presă de azi-dimineață a președintelui României. Mai mult, a subliniat modul în care PSD a avut grijă de fiecare domeniu, în alocarea banilor pentru 2019. Iar dacă alocațiile mărite nu vor ajunge la copii, e din vina președintelui.

Noi am prins în acest buget bani pentru toți oamenii. Pentru toate categoriile, pentru toate domeniile. Bugetul acesta a fost gândit pentru mai binele românilor. Se vor da pensii mărite, și alocațiile mărite pentru că noi am găsit de unde să dăm banii pentru alocații. Dar dacă președintele va sesiza Curtea Constituțională a României cu privire la legea bugetului pe 2019, copiii nu vor mai primi alocațiile mărite”, a mai comentat vicepreședintele PSD.

Doina Pană a subliniat că președintele țării doar pune bețe în roate, fiind un frânar.

„Și acum președintele ce face? Contestă bugetul la CCR. Asta înseamnă că nu vor putea, de la 1 martie, să crească alocațiile, salariile, pensiile. Asta m-a făcut să fiu foarte nervoasă astăzi, chiar dacă ne bucurăm pentru tânărul nostru vicepremier”, a conchis Doina Pană.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...