25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

FOTO/VIDEO – Un bărbat a fost spulberat de un microbuz, la intrare în Coșbuc. Medicii nu au mai putut să-l salveze

În această seară, între Salva și Coșbuc, un bărbat care are în jur de 65 de ani a fost lovit de un microbuz, în timp ce se deplasa pe marginea drumului. Acesta a fost găsit în stop cardio-respirator, medicii nemaiputând să îl salveze.

Accidentul a avut loc în această seară, pe DN17C, la intrarea în localitatea Coșbuc. Din primele informații, un șofer din Maramureș, care se îndrepta cu un microbuz spre Salva, l-a lovit pe bărbatul care circula pe marginea drumului.

Bărbatul are aproximativ 65 de ani și, se pare, mergea spre casă, când a fost lovit. Conducătorul auto care a provocat accidentul spune că bărbatul era îmbrăcat în negru și pur și simplu nu l-a văzut. În microbuz se mai aflau doi pasageri.

Impactul a fost unul puternic, victima pierzându-și conștiența la scurt timp după. Echipajul medical l-a găsit pe bărbat în stop cardio-respirator, chinuindu-se zeci de minute să-l readucă la viață, însă fără succes.

„Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale EPA și TIM, care au aplicat protocolul de resuscitare mai bine de 40 de minute, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor, fiindu-i declarat decesul la locul accidentului”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.