15.7 C
Bistrița
joi, iunie 13, 2024

Doliu în sport: Bistrițeanul Dragoș Sângeorzan a decedat

Senpai Dragoș Sângeorzan, fost campion european la Karate Kyokushin, a încetat din viață. Bistrițeanul suferea de o boală cruntă care i-a pus într-un final capăt zilelor, la doar 31 de ani.

Dragoș a fost fiul antrenorului renumit de Karate din Bistrița, Radu Sângeorzan, cel care coordonează CS Karate Club Bistrița.

„Învingător pe tatami, colegul și prietenul nostru Dragoș a luptat cu îndârjire, iar de astăzi se antrenează printre îngeri.

Senpai Dragoș, domo arigato gozaimasu! Osu!”, a transmis îndurerată pe Facebook, Adriana Antoneac.

Priveghiul va avea loc sâmbătă, 28 mai, ora 18.30 la capela situată în municipiul Bistriț, a, strada Tărpiului , nr. 2, iar slujba de înmormântare va avea loc duminică, 29 mai, ora 13.00 în aceeași locație.

 

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate.

 

 

 

 

Foto: Sportul Bistrițean

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: