8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Dorel de la MIS le-a făcut ”ștrand” locuitorilor de pe Gen. Grigore Bălan

S-a-ncălzit afară și municipalitatea nu dă semne că ar deschide ștrandul. Așa că lui Dorel de la MIS i s-a făcut milă de bistrițeni. Sau cel puțin, de cei de pe Gen. Grigore Bălan. Așa că una-două le-a făcut un loc de bălăceală.

Bine că mai există oameni cu inimă mare, cărora li se face milă de suferințele celor din jur. E și cazul lui Dorel, angajatul MIS Grup.

Văzând că afară vremea se încălzește, iar municipalitatea nu deschide ștrandul, s-a pus pe treabă. Și una-două a rezolvat problema. A lucrat cum a știut el mai bine și nu s-a lăsat până nu i-a cadorisit pe cei de pe strada General Grigore Bălan cu o piscină.

Nu fiți supărați! Că MIS Grup are multe șantiere! Unde-l trimitem pe Dorel să facă următoarea piscină?? Tragem sfori, tot ce se poate, numa să-l ducem unde e dorit!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.