12 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

Dosar penal, după ce angajatul unui club de pe Valea Bârgăului a fost depistat cu COVID 19

Oamenii legii au descoperit zilele trecute că un local de pe Valea Bârgăului funcționa, deși nu avea voie. Cum la câteva zile distanță, un angajat a fost depistat cu COVID 19, s-a deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Un afacerist de pe Valea Bârgăului e cercetat acum în cadrul unui dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Mai exact, acesta a păstrat localul pe care-l administra, deschis, deși nu avea voie.

La câteva zile după ce oamenii legii l-au găsit în ilegalitate, un angajat a fost depistat pozitiv cu Covid 19. Așa că s-a deschis dosar penal.

La data de 07 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. Astfel, la data de 03.10. a.c., în urma unor verificări efectuate de către poliţiştii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, cu privire la respectarea măsurilor de prevenire și răspândire a virusului SARS -CoV-2,  s-a constatat că un club de pe raza comunei Prundu Bârgăului  și-a continuat activitatea deși acest lucru este interzis, conform prevederilor H.G. nr. 782/2020. Ulterior,  la data de  07.10 a.c, un angajat al persoanei juridice a fost diagnosticat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2” au explicat reprezentanții IPJ BN.

POLIȚIȘTII TRANSMIT:

Vă reamintim faptul că, în conformitate cu punctul 11 al articolului 6 din cadrul Măsurilor pentru diminuarea impactului tipului de risc, al   anexei nr. 3 la H.G. nr. 782/ 2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 15 septembrie 2020, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 –: „În condiţiile art. 5 alin. (3) lit. f) din Legea nr. 55/2020 nu este permisă activitatea în baruri, cluburi şi discoteci”.

Vă recomandăm să păstrați  distanțarea fizică, să purtați mască de protecție, să respectați modul de organizare a evenimentelor, să nu vă expuneți la riscuri.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...