18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

Două case de tip familial din Teaca, în categoria construcțiilor verzi, cu ajutorul TeraSteel

Două case de tip familial de la Teaca intră în categoria construcțiilor verzi, după ce producătorul TeraSteel a sponsorizat amplasarea de panouri solare pe acoperiș.

Potrivit vicepreședintelui Consiliului Județean, Camelia Tabără, două case de tip familial de la Teaca au intrat în categoria construcțiilor verzi. Asta după ce producătorul TeraSteel le-a dotat cu panouri solare.

Casele de tip familial găzduiesc copii orfani sau care au ajuns, dintr-un motiv sau altul, în grija statului. Acolo se dorește recrearea unui mediu cât mai apropiat de cel familial.

Acesta nu este primul pas pe care îl face TeraSteel spre un comportament sănătos cu mediul.

În prezent, compania are peste 880 de panouri fotovoltaice, care reduc emisiile de CO2 cu 123,3 tone pe an. Mai mult, TeraSteel își propune să extindă proiectul de panouri fotovoltaice și în acest an prin instalarea a încă 136. Acestea vor reduce emisiile de CO2 cu încă 19,6 tone anual.

Foto: Camelia Tabără

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...