11 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Bărbații cu stil din Cluj, îmbrăcați de doi bistrițeni, care se impun pe piața clujeană cu brandul exlusivist TORRES Cerimonia

Simion și Ramona Creța, care deja s-au impus pe piața bistrițeană a vestimentației de ocazie aduc în Cluj-Napoca brandul TORRES Cerimonia. Magazinul de costume bărbătești al brandului TORRES Cerimonia, cu peste 20 de ani de experiență în domeniu, s-a deschis ieri, cu o prezentare de modă, în inima Clujului.

Simion și Ramona Creța au adus la Cluj brandul TORRES Cerimonia, care are o tradiție în vestimentația masculină de peste două decenii. Cei doi se ocupă și de  magazinul dedicat vestimentației masculine de ocazie Pasha Man`s Wear, situat în centrul istoric al Bistriței.

Magazinul TORRES Cerimonia s-a deschis ieri, evenimentul fiind marcat printr-o prezentare de modă, în inima Clujului. Au fost prezentate colecții unice și exclusiviste de costume pentru bărbați cu stil, de la sacouri, cămăși, pantaloni, până la pantofi și accesorii în pas cu moda. Nu au lipsit nici ținutele office, casual, business, iar cele de ceremonie au fost vedetele Galei artei vestimentației masculine.

La eveniment au fost prezenți oameni de afaceri dar și cunoscutul actor și prezentator TV Cosmin Seleși sau fostul fotbalist Ionuț Rada. Au fost prezenți, de asemenea, și influenceri, dar și bărbați care pur și simplu caută excelența în ținute impecabile sau un stil vestimentar diferit și clar definit.

De la consultanță, la ajustare gratuită în funcție de stil și linia corpului

 „Magazinul TORRES Cerimonia este despre stilul masculin ce caută excelența în ținute impecabile, din pasiune pentru costume accesorizate și personalizate cu rafinament și eleganță – costume ready to wear și made to measure. Este un magazin al ținutelor rafinate, dar accesibile oricui dorește să iasă din tipare. Este un loc al eleganței și calității accesibile.

De peste 20 de ani ajutăm bărbații cu bun-gust să își aleagă ținuta casual, office sau pentru un eveniment special, cu sfaturi vestimentare utile, de la cum se alege costumul potrivit la cum se poartă, în funcție de context, iar TORRES este vârful de lance.

De la consultanță vestimentară specializată, oferită pentru diversitatea de costume bărbătești, sacouri, cămăși, pantaloni, încălțăminte și toate accesoriile de care aveți nevoie într-un singur loc, până la ajustarea gratuită a costumului la croitor – pe stilul și linia corpului dumneavoastră, toate se regăsesc la TORRES. Pentru evenimente speciale (absolvire, nuntă, botez) vă recomandăm costumele de ceremonie, pentru seară – elegante, pentru ținuta office și de afaceri – costumele business în linii clasice, iar pentru ținuta de zi cu zi – casual.

Vă invităm în noul magazin TORRES Cerimonia deschis în Cluj-Napoca – specializat pe costume bărbătești, într-un spațiu amenajat pentru o experiență stilistică completă și de bun gust”, spune Simion Creța, antreprenorul care a deschis magazinul Torres Cerimonia în Cluj-Napoca.

Aveți un eveniment special?

Dacă sunteți absolvent sau mire în 2022 și căutați magazin costume bărbați în Cluj-Napoca – pentru evenimentele speciale din viața dumneavoastră, vă așteptăm la TORRES Cerimonia, într-o clădire istorică din centrul Clujului, în Piața Avram Iancu, nr. 7.

Consultanții TORRES vă vor recomanda costumele ideale, retușate după preferințele și nevoile dumneavoastră. Mai multe detalii despre TORRES Cerimonia puteți găsi pe: Facebook  Instagram  sau pe site-ul oficial 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: