-2 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

Două zile de poezie și muzică, la Bistrița Folk 2021! Evenimentul poate fi urmărit și LIVE, pe Facebook

Unul dintre cele mai longevive festivaluri de gen din țară la ora actuală, BISTRIȚA FOLK ajunge cu ediția de la acest sfârșit de săptămână la borna 19. Cele două seri de concerte vor fi transmise live pe contul de Facebook al Centrului Cultural Municipal Bistrița.

Bistrița Folk 2021 a început astăzi, la Clubul CoșBook al Bibliotecii Județene „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud. Aici s-a desfășurat programul „Poezia muzicii, muzica poeziei” – sub semnul poeziei lui Serghei Esenin și a cântecelor cantautorului Ducu Bertzi.

Artistul a răspuns invitației făcute de colectivul bibliotecii județene, a dialogat cu fanii și a interpretat câteva dintre cântecele sale.

Recitalurile de pe scena Palatului Culturii Bistrița vor fi susținute de nume aparținând mai multor generații ale muzicii folk românești – a transmis Florin Săsărman, președintele executiv al asociației ASCRIM.

Ducu Bertzi & friends, Emeric Imre & Marius Roje – care îl vor înlocui pe Victor Socaciu, absent din motive obiective – Dinu Olărașu, Angela Mariașiu și Vali Șerban & Ziua de mâine vor concerta vineri.

Sâmbătă vor urca pe scenă pentru a susține recitaluri Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici & Teo Boar, grupurile ECOU ȘI OCRU, Adrian Ivanițchi și Diana Porca.

Spectacolele încep la ora 18.00.

Gala BISTRIȚA FOLK 2021 este organizată de Primăria Municipiului Bistrița, Centrul Cultural Municipal Bistrița și Asociația Culturală România din Inima Mea, în parteneriat cu Biblioteca Județeană „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud.

Sponsori principali: Ecomas Energosystem Bistrița și Arhicris Logistic Bistrița.

Sponsori: Equal SRL, Lechburg, Pombis SA și Izvorul Minunilor.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: