8.4 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

PSD BN către Turc: Vorbeați de sărbătorile solidarității, dar vă dovediți dușmănos fix cu vecinii

Proprietarii teraselor sunt obligați să le adune de pe Pietonal. Asta după ce au plătit taxe, amenzi, autorizații. PSD BN îl urechează pe primarul Ioan Turc:

Ca urmare a faptelor prezentate în presa locală cu privire la situația agenților economici de pe Pietonalul Liviu Rebreanu din municipiul Bistrița, vă transmitem următorul comunicat de presă

”Un primar, doi viceprimari, toți consilierii PNL și USR, plus consilieri personali, niciunul nu ați realizat ce prostie faceți?

Ați promis o administrație prietenoasă cu mediul economic, dar vă purtați cu cei ce se încăpățânează să existe pe pietonal de parcă ar fi infractori.

Cum să le luați banii, să îi autorizați, apoi să îi amendați, să uitați că i-ați autorizat și apoi să le cereți, fără nicio jenă, să-și dărâme terasele?

Domnule primar, vorbeați de sărbătorile solidarității, dar vă dovediți dușmănos de-a dreptul cu vecinii dumneavoastră de pe pietonal, care abia au rezistat în această perioadă extrem de delicată pentru mediul economic. Domnule primar, vorbeați de Stalingrad politic, credem că aveți dreptate: exact așa se simt cei de care Primăria și-a bătut joc, asediați în orașul în care și ei trăiesc și își desfășoară activitatea.

Solicităm de urgență anularea măsurilor abuzive referitoare la dărâmarea teraselor de pe Pietonal și poate nu ar strica, în aceeași ordine, primar, viceprimari etc., niște scuze publice pentru modul execrabil în care v-ați purtat cu agenții economici”.

Biroul de presă

PSD Bistrița

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...