-2 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

PSD BN către Turc: Vorbeați de sărbătorile solidarității, dar vă dovediți dușmănos fix cu vecinii

Proprietarii teraselor sunt obligați să le adune de pe Pietonal. Asta după ce au plătit taxe, amenzi, autorizații. PSD BN îl urechează pe primarul Ioan Turc:

Ca urmare a faptelor prezentate în presa locală cu privire la situația agenților economici de pe Pietonalul Liviu Rebreanu din municipiul Bistrița, vă transmitem următorul comunicat de presă

”Un primar, doi viceprimari, toți consilierii PNL și USR, plus consilieri personali, niciunul nu ați realizat ce prostie faceți?

Ați promis o administrație prietenoasă cu mediul economic, dar vă purtați cu cei ce se încăpățânează să existe pe pietonal de parcă ar fi infractori.

Cum să le luați banii, să îi autorizați, apoi să îi amendați, să uitați că i-ați autorizat și apoi să le cereți, fără nicio jenă, să-și dărâme terasele?

Domnule primar, vorbeați de sărbătorile solidarității, dar vă dovediți dușmănos de-a dreptul cu vecinii dumneavoastră de pe pietonal, care abia au rezistat în această perioadă extrem de delicată pentru mediul economic. Domnule primar, vorbeați de Stalingrad politic, credem că aveți dreptate: exact așa se simt cei de care Primăria și-a bătut joc, asediați în orașul în care și ei trăiesc și își desfășoară activitatea.

Solicităm de urgență anularea măsurilor abuzive referitoare la dărâmarea teraselor de pe Pietonal și poate nu ar strica, în aceeași ordine, primar, viceprimari etc., niște scuze publice pentru modul execrabil în care v-ați purtat cu agenții economici”.

Biroul de presă

PSD Bistrița

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: