16.8 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

VIDEO: Un moment… drăgăstos surprins în Munții Rodnei

Finalul lunii noiembrie e perioada în care anumite viețuitoare își manifestă iubirea. Un moment drăgăstos a fost surprins de camerele din Munții Rodnei, zilele trecute.

Mulți cred că iubirea se manifestă la căldură. Unii susțin că e mai frumoasă vara sau că primăvara sentimentele renasc, odată cu natura.

Pentru unele viețuitoare, iubirea însă nu are limite. La final de noiembrie, pe frig și umezeală, chiar pe crestele munților, își arată iubirea.

Camerele de supraveghere amplasate de cei de la Romsilva au surprins un moment… drăgăstos în Munții Rodnei.

Alergatul (împerecherea) caprelor negre… moment surprins de camera video cu senzori de mișcare amplasată pe raza Parcului Național Munții Rodnei”, au scris pe Facebook cei ce administrează Parcul.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: