6.3 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 1, 2023

Ioan Turc: „Până la finalul anului vom amenaja 400 de locuri de parcare”

Într-o conferință de presă, primarul Ioan Turc a precizat că municipalitatea va bifa la final de 2021 nu mai puțin de 400 de locuri de parcare. Mai mult, pentru anul viitor are în plan un „program masiv de amenajare a locurilor de parcare”.

Potrivit primarului Ioan Turc marcarea pistelor de cicliști a fost amânată tocmai pentru a le permite șoferilor să mai parcheze pe locurile de parcare desființate. Edilul a promis că până la final de 2021 vor fi amenajate 400 de locuri de parcare.

„Nu am fost de acord cu marcarea pistelor de cicliști nou amenajate, pentru că locurile de parcare sunt extrem de puține. Până la finalul anului vom amenaja undeva la 400 de locuri de parcare, iar începând de anul viitor vom veni cu un program de amenajare a locurilor de parcare”, a spus Ioan Turc, într-o conferință de presă.

Primele locuri de parcare recepționate au fost cele de lângă piața de la BIG. Acolo au fost amenajate aproape 100 de locuri de parcare. De asemenea, mai multe centrale termice au fost demolate, pentru a face loc unor parcări la sol.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...