-0.1 C
Bistrița
vineri, decembrie 8, 2023

Dragoș Pătraru de la Starea Nației vă așteaptă mâine la Hotel Panoramic Colibița: Se anunță discuții aprinse și interesante

Jurnalistul Dragoș Pătraru – prezentator TV, scriitor român și moderatorul talk-show-ului Starea Nației, emisiune pamflet ce ironizează, în principal, politicienii – sosește mâine la Hotel Panoramic Colibița.

Te așteptăm sâmbătă, 28 mai, la Hotel Panoramic Colibița, la o discuție interactivă cu Dragoș Pătraru, despre sănătate, educație financiară, jurnalism și mindset-uri în contextul socio-politic actual”, au anunțat cei de la Starea Nației.

Evenimentul cuprinde o sesiune de Q&A cu Dragoș Pătraru.

Bistrițenii interesați de o după-amiază plină de povești, într-un peisaj spectaculos, au ocazia mâine să intre în dialog direct cu Dragoș Pătraru, pentru a-i adresa întrebări pe diverse subiecte.

Participarea este gratuită.

Programul evenimentului

  • 16:30 – Acces în sală
  • 17:00 – Discuție

Iar dacă nu ai apucat încă să încerci produsele Starea Nației, sau dacă vrei să-ți refaci stocurile de ceai sau cafea, vei găsi în locație și un pop-up store”, au mai transmis organizatorii.

Nu este prima oară când Dragoș Pătraru poposește la Bistrița:

FOTO/VIDEO: Dragoş Pătraru, la Bistriţa: Scopul nostru este să creştem rezistenţa oamenilor la manipulare

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.