12.7 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

4 persoane, arestate pentru trafic de droguri. Locuința unuia dintre dealeri, folosită pentru petreceri cu consum de stupefiante

4 persoane au fost arestate pentru trafic de droguri. Anchetatorii au constatat că în locuința uneia dintre ele se organizau petreceri la care se consumau droguri. 5 locații au fost luate la puricat de anchetatori.

Procurorii DIICOT și polițiștii au desfășurat ieri 5 perchezitii domiciliare, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc și punerea la dispoziție a unei locuințe pentru consum de droguri.

Vizați au fost 4 tineri, care ar fi oferit gratuit sau contra cost droguri de mare risc, inclusiv minorilor. Unul dintre ei și-ar fi pus la dispoziție locuința pentru petreceri la care se consumau droguri.

„Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că cei 4 tineri, în mod repetat, ar fi procurat, transportat, porționat și comercializat diverse cantități de droguri de mare risc (3-CMC), către consumatori din județul Bistrița-Năsăud, pentru 100 de lei/doză. De asemenea, în perioada iulie – august 2023, unul dintre aceștia ar fi pus la dispoziție imobilul în care locuia pentru consumul de droguri”, precizează IPJ BN.

În urma perchezițiilor au fost găsite mai multe plicuri și bunuri cu urme de substanțe de culoare albă și oliv. Cele 4 persoane au fost reținute pentru  24 de ore, iar mai apoi pentru 30 de zile.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: