7.8 C
Bistrița
marți, octombrie 7, 2025

Drum bun spre stațiunea unde-și încărcau bateriile și își căutau inspirația scriitorii

Drumul pe care îl făceau scriitorii pentru a-și găsi inspirația în mijlocul naturii, adică Tronsonul care leagă Rodna de Valea Vinului, a fost modernizat.

Drumul turistic Rodna-Valea Vinului a fost astăzi inaugurat, iar pe lângă reabilitarea părții carosabile, amenajarea rigolelor și acostamentelor, montarea de poduri și podețe, s-au executat consolidări ale unor porțiuni de drum unde exista risc de alunecări (cu zid de sprijin, reparații la zidurile existente, consolidări cu taluz și fundație adâncită de parapet).

Pentru siguranța circulației s-a montat un parapet pe o distanță de 2.6 km, un parapet pietonal (75 m), dar și marcaje rutiere și nouă borne kilometrice.

Drumul este acum deschis tuturor turiștilor care vor să admire frumusețea Munților Rodnei și împrejurările sale.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Iproeb, Fan Courier, Aquabis: NOI locuri de muncă, în Bistrița

FAN Courier caută pentru angajare operator recepție, curieri și manipulant depozit. IPROEB angajează confecționer izolații, lăcătuș mecanic, sudor, electrician, mecanic întreținere și controlor calitate. NOI locuri de muncă sunt disponibile la INST-Nistor, Crama Veche, Grand Hotel COROANA sau GB Instaplan. Oferta completă, mai jos:

FOTO: Nou în Tureac! S-a deschis Minimarket la Ghiță, chiar pe Strada Principală

  Vești bune pentru locuitorii din Tureac! Ieri a fost inaugurat un nou concept de magazin -...

Doi ani dulci cu Patiseria SWEET IRIS! Astăzi, la aniversare, clienții sunt răsfățați cu o degustare de cozonaci

Patiseria SWEET IRIS de pe strada Andrei Mureșanu, nr. 13, din Bistrița, situată în dreptul noului sens giratoriu care o ia spre Năsăudului, și care i-a cucerit definitiv pe toți cei care au gustat deliciile pregătite aici, împlinește astăzi doi ani de existență! Doi ani în care s-au perfecționat, au descoperit, pas cu pas, rețete speciale.