5.9 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Drum bun spre stațiunea unde-și încărcau bateriile și își căutau inspirația scriitorii

Drumul pe care îl făceau scriitorii pentru a-și găsi inspirația în mijlocul naturii, adică Tronsonul care leagă Rodna de Valea Vinului, a fost modernizat.

Drumul turistic Rodna-Valea Vinului a fost astăzi inaugurat, iar pe lângă reabilitarea părții carosabile, amenajarea rigolelor și acostamentelor, montarea de poduri și podețe, s-au executat consolidări ale unor porțiuni de drum unde exista risc de alunecări (cu zid de sprijin, reparații la zidurile existente, consolidări cu taluz și fundație adâncită de parapet).

Pentru siguranța circulației s-a montat un parapet pe o distanță de 2.6 km, un parapet pietonal (75 m), dar și marcaje rutiere și nouă borne kilometrice.

Drumul este acum deschis tuturor turiștilor care vor să admire frumusețea Munților Rodnei și împrejurările sale.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: